«

»

apr 14

Komplimang….

Man blir glad av dem och idag fick jag en från en lite oväntad person 😀

komplimang

 

Hahaaaa… ja som tur var var det en mycket finare komplimang än den på bilden :-). En kollega som inte överhuvudtaget nämnt något om min viktnedgång sa idag att hon tyckte jag blivit så smal och fin. Ofta blir man då så ställd och säger äsch inte alls, jag är fortfarande tjock osv. osv. Men idag sade jag faktisk TACK, och berättade att jag har jobbat hårt på det i över ett år och faktiskt gått ned 14 kilo! Lite stolt över mig själv inte bara för att jag gått ned i vikt utan också för att jag svarade rakt och ärligt utan undanflykter.

Vaknade i morse med huvudvärk och stel nacke som vanligt. Huvudvärken beror på mensen som plötsligt och oväntat dök upp den vecka för tidigt igår! Är väl så att man börjar närma sig den åldern då det ”skall” börja krångla.Tog faktiskt en voltaren och har sen varit kvitt huvudvärken hela dagen.

Gjorde en liten förändring på jobbet igår, möblerade om lite på mitt skrivbord och höjde skrivbordet så att jag står upp istället. Mycket skönare faktiskt och jag känner att jag rör mig mer. Mina axlar och nacke har ju sedan en tid besvärat mig och jag hoppas att detta hjälper en aning och kanske förbränna lite fler kalorier på köpet 😉

 staupp