«

»

apr 19

Det var den helgen det….

Visst går det snabbt och tiden rusar iväg när man har ledigt. Helgen har varit fin. Igår lördag var det soligt och fint men isande kalla vindar gjorde det inte så behagligt att vara ute ändå 🙁  Jag fick i alla fall städat och fint i uterummet som samlat på sig en massa skräp under vintern, hur det nu går till ;-). Maken började fixa till cyklarna som småkillarna skall få i födelsedags present på torsdag då de fyller 8. 

Idag var vi med äldste grabben och besökte hans nya hem. Han var där mellan 11-16 med personalen och allt verkar gå bra. Tror det blir en stor omställning när vi verkligen kör igång och han skall börja bo där i maj, kanske störst för oss som föräldrar, det kommer ju bli rätt tomt hemma utan S 🙁 . Framåt kvällen fick jag min motionsrunda, 1,5 Tim ute i spåret och en ganska lång runda idag och har fått ihop 15.000 steg idag 

  

Känns bra för det blev en liten synd på lunchen när vi åt på Mc D. En glass med kolasås slank ned lite hastigt men annars har jag skött mig exemplariskt hela helgen. Måtte det bara synas på vågen på fredag igen. Är ju så nära nu med bara 1,5 kg till mitt huvudsakliga mål som jag siktat på i hela 1,5 år… Jag har sedan lagt till ytterligare 5 kg till mitt mål för att komma i normalt BMI och inte överviktig!!! Förstår inte riktigt det här hur det kan räkna ut fettprocenten men men… Det får jag väl ta och reda ut på nått sätt 🙂