«

»

apr 17

Ett steg ned igen…

På vågen alltså…. -0,9 är ju nästan ett kilo och jag känner mig så nöjd och taggad för det.

Plus Minus

Ligger fortfarande lite före min planering 😀 och är så glad för det. Har nu bara 1,5 kg kvar till mitt näst sista delmål 75kg. Jag blir så taggad av att det går bra och det motiverar mig att fortsätta även om frestelserna är stora. 

Fick avsluta arbetsdagen lite tidigare då de ringde från skolan och minstingen hade ont i magen, inte gjorde det mig något 🙂

Till råga på allt så är det min massage fredag idag 🙂 Fick klippkort hos en superduktig thaimassör i födelsedagspresent och det är verkligen helt underbart. Har varit hos henne 4 ggr nu och man känner sig som en ny människa varje gång. Idag hade jag en fruktansvärd muskel knuta i höger skuldra och axel. Men hon fixade till det fastän det var lite plågsamt ;-). En liten kvällspromenad med mina 3 yngsta grabbar i vinterkylan som kommit tillbaka (bara 4 grader) Och nu slöar vi till lets dance.